Cautare

1791 de rezultate pentru "serhan maim proces" (2.75 secunde)
Acelasi Proces ne dezvaluie insa si un alt efect dezastruos al tezei: punerea pe seama dusmanului de clasa a unor slabiciuni ale socialismului.
PSD Prahova da sfaturi Intr-un alt comunicat, facut public de PSD Prahova, Biroul Permanent Judetean al acestei organizatii arata ca „orice proces de tensionare a relatiilor de partid in scopul slabirii unitatii acestuia trebuie sa inceteze“ si solicita senatorului Antonie Iorgovan „sa dea dovada de echilibru in toate pozitiile publice pe care le va exprima pe viitor“.
In opinia sefului statului roman, pe aceasta baza poate fi initiat un proces de democratizare a regiunii sub coordonarea si monitorizarea institutiilor paneuropene.
In legatura cu masinile deja existente la circumscriptiile senatoriale, Dan Vasiliu a explicat ca acestea vor fi transferate cu titlu gratuit altor institutii. El a precizat ca acest proces de redistribuire se va derula insa dupa incheierea procedurii de achizitionare.
Mai mult, Radu Mazare a apreciat ca pune citatia pe seama anuntului sau potrivit caruia da in judecata Guvernul si DNA, prin 16 actiuni in instanta, pentru „incalcarea drepturilor la un proces echitabil, la respectarea prezumtiei de nevinovatie, la onoare si la reputatie”.
In replica, presedintele Traian Basescu a declarat marti ca Emil Constantinescu a prezentat Consiliului National de Studiere a Arhivelor Securitatii (CNSAS) aceleasi documente cu care Mugur Ciuvica a pierdut deja un proces cu actualul sef al statului.
Au intocmit doar un proces-verbal, pentru ca oamenii de acolo, stiindu-se cu musca pe caciula, s-au evaporat imediat. Doctorul ne-a spus pe moment ca nu e nici o problema, dar am repetat analizele la Brasov, luni, si electrocardiograma a iesit ingrijoratoare.
Autor al mai multor carti despre sport si politica, cunoscutul jurnalist a fost, in ultimii ani ai vietii sale, actorul unui scandal public si al unui proces cu CNSAS, dupa ce Neculai Constantin Munteanu l-a denuntat public ca ar fi fost inflitrat de Securitate la Europa Libera.
U Craiova este in proces de evacuare cu primaria pentru baza sportiva "Ion Oblemenco", dar si cu Directia Judeteana de Sport si Tineret (DJTS) pentru cantonament.
Cu toate acestea, social-democratii au declansat un proces de strangere de semnaturi pentru sustinerea parlamentului unicameral si a votului uninominal, care nu au fost deocamdata folosite in nici un mod.
El a subliniat ca tot acest proces este "extrem de fals", care, in orice caz, nu va convinge pe nimeni.
"Sunt in proces cu Seres, care se ascunde insa sub haina de senator", a declarat seful CJC. Nu i s-a comunicat nici o concluzie din partea procurorilor, dar este convins ca va mai fi chemat la audieri:
Cand este vorba sa inainteze un dosar in instanta, nu castiga nici un proces, mai ales cand e vorba de cazuri de mare coruptie".
La incheierea interventiei sale, Basescu a facut apel catre toti parlamentarii din tarile care nu au ratificat inca Tratatul de aderare a Romaniei la UE pentru a accelera acest proces.
Consilierii de preaderare si-au motivat concluzia emisa, prin faptul ca Romania trece printr-un amplu proces de centralizare, in detrimentul celui de descentralizare, ceea ce va duce la imposibilitatea accesarii, cel putin in primul an, a fondurilor economice rurale europene.
"Timp de patru ani, ca partide de Opozitie, am acuzat partidul-stat de inregimentarea fortata a primarilor in PSD. Am protestat fata de acest proces care punea in pericol criteriul politic pentru integrarea europeana.
Majoritatea au cel putin un proces activ care le garanteaza o pornire mai rapida atunci cand sunt solicitate de catre utilizator, sau care cauta zilnic, unele chiar si de mai multe ori pe zi, actualizari.
Primarul Radu Mazare a sesizat Comisia pentru drepturile omului din camera Deputatilor cu privire la incalcarea de catre DNA in cazul sau a dreptului la un proces echitabil, la onoare si reputatie, la aparare si prezumtia de nevinovatie.
Iar eu, in calitate de cetatean, de contribuabil si de politician nu mai vreau sa tac! Daca tacem in continuare, generam abuzuri ale institutiilor, se ajunge ca Parchetul sa deruleze un adevarat proces de hartuire".
de la masina de spalat pana la dulap, acest proces misterios Tema 2: Riscurile umplerii tavii pentru gheata (demonstratie sustituta de diapozitive) Tema 3:
google-analytics.com